Trainingslocatie

Adres trainingslocatie;
Oude Graaf 27
6002  NL  Weert

 

Trainingshal

Onze trainingshal is voorzien van een gedempte kunstgrasvloer (± 400 m2) speciaal voor honden. Het voorkomt dat je hond doorglijdt en/of schaafwondjes oploopt aan de voetzooltjes tijdens het rennen, draaien en remmen. De vloer wordt begrenst door een afrastering zodat je hond ongehinderd los kan trainen terwijl andere aan de zijlijn kunnen plaatsnemen. De LED verlichting, de goede isolatie (warmte/geluid) en de fijne daglichttoetreding door de raampartij aan de zijkant van de hal zorgen voor de meest ideale en prettige omgeving om je hond te trainen. Verder is er een royale theorieruimte aanwezig, een gezellige keuken/kleine kantine en voldoende nette sanitaire voorzieningen. Ook voor je hond is er een royaal hondentoilet op eigen terrein aanwezig.

In onze trainingshal zijn huisregels van kracht. Zo is o.a. het dragen van (schone) sportschonen verplicht. Is het gebruik van plakkerige voertjes, worst of kaas niet toegestaan en worden loopse teefjes helaas niet toegelaten. Aangezien pups/jonge honden vaak nog niet helemaal zindelijk zijn worden de opvoedcurssusen voor pups/jonge honden het gehele jaar door voornamelijk buiten op het terrein/trainingsveld gegeven. Enkel bij extreme weersomstandigheden (hittegolf/sneeuw) kan de les door de instructeur evt. naar binnen verplaatst worden.  

Lees voor je eerste bezoek aan de trainingshal onze huisregels eerst goed door!

Naast onze trainingshal beschikt onze lokatie ook over een volledig omheind trainingsveld buiten achter de hal zodat je niet alleen binnen maar ook buiten kunt trainen.

Tot slot kun je voor of na je training nog lekker even ontspannen met je hond in onze snuffeltuin waar enkele leuke uitdagingen permanent staan opgesteld. Alles voor een voldane hond en een tevreden baasje!

 

Routebeschrijving;

Onze trainingslocatie bevindt zich op het industrieterrein De Kempen aan de Zuid-Willemsvaart en is gelegen op de grens van Noord-Brabant en Belgisch Limburg (< 10 minuten reistijd!). Het heeft een goede bereikbaarheid (A2 Eindhoven-Maastricht op 5 minuten reistijd), de N266 (richting Helmond) en N275 (richting Venlo). Vanaf het NS-station Weert is de Oude Graaf binnen 12 minuten bereikbaar (buslijn 11, bushalte "Geurtsvenweg, Zwembad De IJzeren Man" & lopend). Het pand is aan de voor- en zijkant geheel beklinkerd waardoor het op eigen terrein over ruim voldoende parkeerplaatsen beschikt.