Clickertraining

Bij Just Spoiled Dogs werken we bij voorkeur met clickertraining. Trainen met een clicker is een positieve leermethode en hondvriendelijke manier van trainen waarbij gebruik wordt gemaakt van een beloningssysteem. Met behulp van de clicker kunt je je hond exact en duidelijk aangegeven dat je hond (een stapje naar) het gedrag laat zien dat jij graag van je hond ziet. De clicker is een hulpmiddel en wordt enkel gebruikt bij het aanleren van (nieuw) gedrag. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de rest van het hondenleven voortdurend gebruik moet blijven maken van de clicker.

Uiteraard leggen we je uit hoe dit (correct) in zijn werk gaat, waar op te letten, hoe te belonen én we werken ook aan jouw timing voor een nog beter resultaat. Ik weet zeker dat, zodra jij en je hond clickertraining geprobeerd hebben, jullie beide het een geweldige manier van trainen zullen vinden!

De enige trainingsmiddelen die je hiervoor nodig hebt, zijn een clicker en lekkere beloningsvoertjes en deze zijn gewoon bij Just Spoiled Dogs verkrijgbaar zodat je direct aan de slag kunt.

Direct aanmelden, klik hier!