Speciale trainingen en workshops

Heb je er ooit over nagedacht hoe het voor je hond is om naast die grote ronddraaiende fietswielen mee te moeten lopen terwijl jij met je stuur onverwacht het voorwiel beweegt, je trappers tikken en je remmen piepen? En welk looptempo is het beste, hoe zie je of je hond vermoeid raakt en laat je je hond zomaar in de goot van de weg lopen waar regenwater glas, steentjes etc. naartoe spoelt? Meelopen langs je fiets is geen vanzelfsprekendheid voor je hond maar zolang je een beetje zorg besteed aan een juiste opbouw kan een stukje fietsen met je hond een leuke bezigheid zijn. Helemaal leuk wordt het als je samen met je hond onderweg een tussenstop maakt op een gezellig terrasje!

Leren meelopen naast de fiets is slechts één ding. Wat als je hond al wat ouder wordt of een maatje te groot is om in de auto te tillen en je wilt je hond daarom het gebruik van een autolaadplank aanleren? Hoe pak je dat op een goede manier aan? Of je wilt je nieuwe pup laten zien dat een bench een heerlijk veilig en eigen plekje kan zijn? Hoe maak je je pup dat duidelijk?

Gedurende het hondenleven zijn er tal van situaties die vragen om een eigen aanpak en/of training. Ook hiervoor kun je gewoon bij Just Spoiled Dogs terecht. Door middel van een speciale training of workshop met op maat gemaakte oefeningen en begeleiding kun je dit soort situaties rustig en op een goede manier aanleren en veranderen deze (onaangename) situaties al snel in een feestje!

 

Kenneldag, Familedag of Bedrijfsuitje

Wat is er leuker dan om de zoveel tijd alle nakomelingen van jouw kennel en hun baasjes weer een keertje terug te zien. Gezellig een Kenneldag; t wordt een drukte van jewelste. Natuurlijk hoort daar een natje en een droogje bij en dus heb je de catering goed geregeld. Maar eigenlijk wil je ook wel wat ‘entertainment’ om de dag helemaal tot een succes te maken. Echter zodra alle jonge en oudere viervoeters door elkaar heen rennen en springen en jij graag met alle honden even wil knuffelen en met de baasjes wil bijpraten heb je daar zelf de tijd niet voor.

Of je bent met een groep; collega’s, vrienden of familie, allemaal enthousiaste hondenbaasjes en je wil graag eens iets anders ondernemen tijdens een bedrijfsuitje, reünie, familiedag of gewoon gezellig samen. De keuze is reuze en in goed overleg is veel mogelijk!

Neem gerust eens contact met ons op. Dan kijken we wat jouw wensen en onze mogelijkheden zijn en zorgen we er samen voor dat jouw dag een groot succes wordt.